Onderhoud

Onderhoud
Uw gasgestookte toestellen vragen regelmatig onderhoud. Zo heeft een goed onderhouden cv-ketel niet alleen een hoger rendement, maar ook grotere bedrijfszekerheid. Bovendien verlengen periodieke servicebeurten de levensduur van het toestel. Het is verstandig om dit onderhoud over te laten aan een ervaren specialist als Martin Vijfhuizen.

Voorkom grotere problemen
Een belangrijk voordeel van periodieke inspecties is dat een deskundig oog technische problemen tijdig opmerkt. Door meteen een reparatie te laten uitvoeren, voorkomt u grotere problemen in een later stadium.

Martin Vijfhuizen biedt verschillende onderhoudsmogelijkheden:

  • Vaste klant: wij voeren jaarlijks onderhoud uit. Wij houden bij wanneer u weer aan de beurt bent en samen plannen we een onderhoudsafspraak. Na afloop ontvangt u een factuur voor de verrichte werkzaamheden.¬†Klanten met een onderhoudsabonnement kunnen op werkdagen vanaf 8 uur tot en met 21 uur de storingen melden. Wij nemen vervolgens direct contact met u op. Als Nefit-dealer lossen wij storingen aan Nefit-toestellen binnen 24 uur op. Andere merken proberen we binnen 48 uur op te lossen.
  • Abonnee: met een onderhoudsabonnement heeft u geen omkijken meer naar uw cv-ketel of warmwatervoorziening. U betaalt een vast bedrag en daarmee bent u ervan verzekerd dat alles grondig gecontroleerd en schoongemaakt wordt.